Важна стъпка в образованието на всеки ученик е изборът на учебно заведение и успешното завършване на 7 клас. „UP Academy“ предлага качествена подготовка на учениците по БЕЛ и математика за успешно полагане на НВО и кандидатстване в най-добрите столични гимназии и техникуми.

Учебният център дава възможност както за индивидуални уроци по български език и литература на ученици от втори до дванадесети клас, така и за занимания в групи от двама души. Специално за седмокласниците школата предлага съботно-неделни курсове в групи с не повече от петима кандидат-гимназисти. Програмата на обучението е разработена в рамките на целогодишен курс, в който не просто наваксваме пропуснатия през годините учебен материал, но и надграждаме знанията и уменията на учениците.

Дълбоко вярваме, че да си учител не просто професия, а призвание. Това е причината добре да подбираме персонала си. Колегите ни са млади, амбициозни хора, които се отличават с компетентност, взискателност и лична ангажираност към всеки ученик. Основната ни цел е да мотивираме учащите да мобилизират максимално потенциала си и да намерят свой уникален начин за постигане на успех.